Rahoitustarjous - Finikor


Ajankohtaista

Päivitämme osiota ajankohtaisilla uutisilla ja tapahtumilla.

Rahoitustarjous

FINIKOR-rahoitus on huoleton ja joustava tapa rahoittaa ostamasi Finikor-palvelut. Rahoituksella saat joustoa maksuaikaan ja -tapaan.

Nyt tarjoammekin 12 kuukauden täysin korottoman ja kuluttoman rahoitustarjouksen yksityishenkilöille Finikor-liikkeiden kautta palveluihimme. Voit hakea rahoitusta sivun alla olevasta linkistä, lähettämällä tekstiviestin sivun alla näkyvään numeroon tai asioimalla Finikor-liikkeen kanssa. Rahoitustarjous on voimassa tammikuun 2021 loppuun asti.

Klikkaa rahoitusesite suuremmaksi. 

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ LINKISTÄ! Voit myös lähettää tekstiviestin Finikor numeroon 18311. Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17). Rahoituksen myöntää Resurs Bank. Tutustu tarkemmin Finikor-rahoitukseen tästä.