Finikor-ketju - Finikor

Suomen Ruosteenestoliikkeiden Osuuskunta / Finikor - Yhteystiedot

Lintukorpi 10, 02660 Espoo

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna ma-to 8:00-16:00 ja pe 8:00-15:00

Varsinaisista Ruosteenestokäsittelyistä ja Brilliant maalipinnankäsittelyistä vastaavat paikalliset Finikor-valtuutetut liikkeet. Liikkeiden yhteistiedot löydät LIIKKEET -osiosta.

Suomen Ruosteenestoliikkeiden Osuuskunta on Finikor-ketjun keskusliike. Olemme keskittyneet ruosteenestoalan tuotteiden ja tarvikkeiden maahaantuontiin ja myyntiin, Finikor-ketjun markkinointiin sekä muiden autoalan tuotteiden ja tarvikkeiden myyntiin. Keskusliikkeemme sijaitsee Espoon Lintuvaarassa.


Finikor-yrittäjäksi?

Etsimme Finikor-yrittäjää Kokkolan ja Pietarsaaren talousalueille. Haluatko sinä osaksi valtakunnallista Finikor-ruostesuojausketjua ja tarjota asiakkaillesi laadukkaita auton ruostesuojaus-, kestopinnoitus- sekä äänieristyspalveluita? 

Kokkolan ja Pietarsaaren talousalueella voit lähteä mukaan uutena yrittäjänä tai liittää Finikor-palvelut nykyiseen jo toimivaan liiketoimintaasi. Liittymällä mukaan, olet osa Suomen suurinta ruosteenestoalan ketjua.

Finikorin keskusliikkeenä autamme sinua laitehankinnoissa, koulutamme työhön, tarjoamme mainos- ja markkinointipalvelut ja pidämme huolen tulevaisuudessakin ammattitaidon ylläpitämisessä. Lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat aineet ja tarvikkeet, mitä työssäsi tarvitset.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!

Oletko kiinnostunut aloittamaan Finikor-yrittäjänä muualla? Haluamme kuulla sinusta lisää. Voit ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

 


Henkilöstö